sunnuntai, kesäkuu 20, 2021

Vuoden 2014 suosituimmat sovellukset tulostimen rakastajalle

Kuinka monta kertaa olet kuullut lauseen “siihen on olemassa sovellus”? Näyttää siltä, ​​että nykyään kaikelle on olemassa sovellus. Jos rakastat tulostimia, olisit hämmästynyt siitä, että sinulle on paljon sovelluksia. Olitpa tulostimien myyjä, tulostinkokoelman omistaja tai yksinkertaisesti tulostimien harrastaja, tässä on joitain sovelluksia, jotka kannattaa ehdottomasti tarkistaa:
Lexmark LexPrint
Jos omistat Lexmark-tulostimia, kannattaa ehdottomasti harkita Lexmark Lexprint -sovelluksen hankkimista. Tämä sovellus on yhteensopiva uusimpien Lexmark-tulostimien kanssa, ja sen avulla voit tulostaa valokuvia suoraan älypuhelimestasi. Ota kuva kamerallasi ja tulosta se suoraan tai voit valita albumisi tallennettujen valokuvien joukosta. Toisin kuin muut sovellukset, se voi kuitenkin tulostaa vain yhden kuvan kerrallaan. On hyvä, että tämä sovellus voidaan ladata ilmaiseksi.
Airphoto Wifi -tulostus
Toinen mielenkiintoinen sovellus ladattavaksi on Airphoto WIfi Printing -sovellus. Huomaa, että vaikka se tulostaa valokuva-albumeistasi, se ei voi tulostaa valokuvia automaattisesti niiden ottamisen jälkeen. Ainakin sinulla on mahdollisuus rajata valokuvasi ennen tulostamista. Jälleen kerran toinen haittapuoli olisi, että et voi muuttaa valokuvasi laatua. Tämä sovellus on tarkoitettu iPhonelle. Vaikka se on rajallinen, sitä on erittäin helppo käyttää ja se on täydellinen vähemmän teknisesti taipuvaisille.
ePrint ilmaiseksi
Oletko vielä vaikuttunut? No, tämä sovellus varmasti vakuuttaa sinut. Se on hyvä, koska se on hyvin, ilmaista. EPrint Free -sovelluksen avulla voit tulostaa paitsi valokuvia myös tekstiä. Varmista vain, että tekstidokumentit on tallennettu valokuva-albumeihisi. Tämän sovelluksen avulla voit muuttaa valokuviesi laatua ja valita oikean paperikoon tulostustarpeisiisi sopivaksi. Vain yksi kopio kerrallaan voidaan tulostaa, jos saat ilmaisen version. Joten jos haluat olla vapaa tästä rajoituksesta, voit aina siirtyä maksettuun versioon.
Tulosta taikuutta
Jos haluat tulostussovelluksen, jolla on todella paljon toimintoja, sinun on todennäköisesti ohjattava pois ilmaisista sovelluksista. Print Magic on yksi kalleimmista kaltaisista sovelluksistaan, mutta se on jotain, jota monet tulostimen ystävät haluavat ehdottomasti. Se ei vain tue valokuvia ja tekstiä, mutta tukee myös verkkokuvia ja leikepöydän sisältöä. Se on automatisoitu ja erittäin helppo käyttää. Huomaa kuitenkin, että se tukee vain IPP-yhteensopivia tulostimia.
eZShare Pro
Lopuksi on eZShare Pro. Sitä voidaan käyttää vain asiakirjoihin. Joten jos olet työntekijä, jolla on paljon paperityötä tulostettavana, tai opiskelija, jolla on paljon lähetettäviä papereita, tämä on sovellus sinulle. Tämä sovellus yhdistää sinut helposti SMB-jaettuihin tulostimiin MacOS X: n kautta. Parasta tässä sovelluksessa on tietysti se, että se voidaan ladata ilmaiseksi.