sunnuntai, kesäkuu 20, 2021

Tunnetko vielä nämä älykkäät kodinkoneet?

Moderni koti on enemmän kuin lasia ja vähän kalusteita, se koskee myös älykkäitä laitteita. Jos aiot sijoittaa sovellusten mukana tuleviin kodinkoneisiin, olet onnea, koska älylaitteet ovat täällä. Jos olet kyllästynyt saamaan selville, että maito on loppunut, kun olet valmis aamiaiseksi, voit sijoittaa jääkaappiin, joka ilmoittaa, että olet loppumassa. Jos olet aina halunnut imuroida olohuoneesi ennen kotiin tulemista, tekniikka on sinulle sopiva. Lisätietoja näistä hämmästyttävistä älykkäistä kodinkoneista!
Jäähdytä jääkaapit
Jos olet uuden jääkaapin markkinoilla, voit hankkia sellaisen, jossa on sisäänrakennetut LCD-näytöt. Tämä auttaa sinua seuraamaan ruoan viimeisiä käyttöpäiviä ja voit myös jättää muistiinpanoja perheenjäsenillesi. Yksi yritys, joka käyttää tätä tekniikkaa, on Whirlpool. Yhdistämällä laitteet Internetiin käyttäjät voivat vastaanottaa palveluilmoituksia tai saada vinkkejä laitteiden tehokkaampaan käyttöön. Monet käytettävissä olevista älykkäistä jääkaapeista voivat pitää laskea ja näyttää kuinka monta kertaa jääkaapin ovi avataan. Sen lisäksi, että ilmoitat, jos jääkaapin ovi jätetään auki, voit käyttää älypuhelinta tarkastellaksesi jääkaapisi sisältöä, kun olet poissa ostoksista.
Niin kauan kuin hoidat kotiisi varastojasi tehokkaasti, sinun ei tarvitse ostaa jo ostamiasi päivittäistavaroita. LG Electronicsissa on jääkaappi, jonka avulla voit skannata päivittäistavarakuitisi älypuhelimellasi, jotta jääkaappi voi pitää välilehdet sisällössä. Samsungilla on myös jääkaappi, jossa on 8-tuumainen LCD-paneeli, jossa on sovelluksia. Voit näyttää ruudulla erilaisia ​​tietoja, kuten valokuvia, tehtäväluettelon, kalenterin ja jopa päivitetyt uutiset ja säätiedotteet.
Ruoanlaitto älykäs
Ruoanlaitto on tullut paljon helpommaksi poissaolevalle yksilölle! On olemassa älykkäitä alueita, joiden avulla käyttäjä voi seurata erilaisia ​​uuniasetuksia, kuten aikaa ja lämpötilaa, älypuhelinsovellusten avulla. Tämä ilmoittaa sinulle, kun ruoanlaitto tai esilämmitys on valmis, vaikka olisit toisessa huoneessa. Voit myös saada muistutuksia uunin puhdistamisesta. Tämä tarkoittaa, että voit ajoittaa tarvitsemasi palvelut mistä tahansa, kunhan sinulla on älypuhelin.
Siivous etäisyydeltä
Voit hallita pesukonetta ja kuivausrumpua älypuhelimellasi ennen kuin palaat kotiin. Samsungilla on tämän palvelun mukana sarja pesukoneita ja kuivausrumpuja. Voit myös hankkia Whirlpool-älyalustan, joka hälyttää, kun pesuainetta on vähän! Jos odotat yritystä illalliselle, LG: n robottipölynimuri siivoaa kodin, kun työskentelet toimistossa. Järjestelmässä on sisäänrakennettu kamera, ja voit seurata kodin puhtautta mistä tahansa paikasta.
Vaikka osa tekniikasta saattaa vielä olla ideavaiheessa, markkinoilla on tällä hetkellä lukuisia laitteita, jotka helpottavat elämää. Aikana, jolloin kuluttajat etsivät mukavuutta kaikessa tekemisessään, valmistajat luovat kodinkoneita vastaamaan heidän tarpeitaan. Voit hankkia laitteita, jotka ilmoittavat sinulle huollosta ja huollosta, ja ne voivat myös seurata energiankulutusta.