sunnuntai, kesäkuu 20, 2021

Rahat, joita saatat tuhlata teknologialla päivittäin

Rahalla taisteleminen ei ole naurettavaa, ja vaikka vihreät jutut eivät ehkä voi ostaa sinulle onnea, sen puute voi varmasti aiheuttaa sinulle joukon stressiä. Jos löydät itsesi tilanteeseen, jossa sinulla ei ole käteistä, voit tehdä paljon vähemmän asioita, joista nautit, sinun on lopetettava itsesi, perheesi ja rakkaasi hoitaminen ja sinun on huomaa, että laskut ja muut taloudelliset määräajat horisontissa pahaenteisten pilvien tavoin.
Tällaisessa tilanteessa käteisen tuhlaaminen voi vain pahentaa tilannetta. Ja tekniikka voi hyvinkin olla yksi syyllisiä siihen. Koska verkko antaa meille mahdollisuuden ostaa asioita siirtämättä koskaan käteistä, on aivan liian helppoa löytää itsemme käyttämään rahaa, jota meillä ei ole. Lue sitten ja tarkastelemme joitain tapoja, joilla voisit tuhlata ansaitun ja kaivatun moolasi tekniikan avulla.
Digitaaliset tuotteet
Ehkä ilmeisin tapa, jolla meillä on tapana tuhlata rahaa verkon kautta, on käyttää rahaa digitaalisiin tuotteisiin. Tämä voi sisältää esimerkiksi e-kirjoja, kuten musiikkia ja vastaavia sovelluksia. Osa ongelmasta on, että nämä näyttävät niin pieniltä kustannuksilta: vain yhden pienen sovelluksen ostaminen maksaa yleensä noin 1-2 dollaria, joten tuskin aiot rikkoa pankkia. Ongelmana on, että kun ostat samoja sovelluksia uudestaan ​​ja uudestaan, se johtaa paljon käteistä ja tämä on todennäköisesti käteistä, jota sinulla ei ole. On olemassa tonnia ilmaisia ​​sovelluksia, jotka tarjoavat sinulle kaikki tarvitsemasi työkalut ja viihteen … miksi maksaa?
Toinen esimerkki on digitaalinen musiikki. Jälleen voit löytää suurimman osan haluamistasi kappaleista YouTubesta joka tapauksessa, joten luo vain soittolistoja sinne, eikä sinulla ole mitään syytä ladata kappaleita iTunesista tai perustaa Spotify-tilausta.
Ja jos sinulla on kiusaus ostaa e-kirja ansaitsemalla rahaa 50 dollarilla … mieti uudestaan! Verkossa on satoja täysin ilmaisia ​​resursseja, jotka ovat yhtä hyviä.
Tilaukset
Kuten mainitsit, voit saada kappaleesi YouTubesta, joten Spotify-tilausta ei tarvita. Sama koskee myös asioita, kuten Netflix. Nämä ovat mukavia saada: mutta freeview-ruutu ja YouTube antavat sinulle kaikki tarvitsemasi elokuvat ja TV-ohjelmat.
Sähkö
Älä unohda, että pelkkä tekniikan käyttäminen maksaa sinulle rahaa. Jos sinulla on tapana jättää televisio valmiustilaan, kun et ole huoneessa, tai jättää tietokoneen päälle päivien ajan, sinun tulisi tunnistaa, että tämä on sähkön tuhlausta, joka lyö sinua kovasti lompakko. Vältä tätä yksinkertaisesti sammuttamalla tekniikka, kun et käytä sitä – ja ehkä vain pienentämällä näytön kirkkautta hieman!
Voit säästää rahaa monilla muilla tavoilla käyttämällä tekniikkaasi maltillisemmin ja saamalla <a href=”http://www.personalbankruptcybc.com”> luottoneuvontaa </a>, saat rahasi takaisin. normaaliksi hetkessä. Ja sitten voit ostaa kaikki haluamasi sovellukset …