tiistai, 16 huhtikuun, 2024

Katsaus muutamiin kohtuuhintaisiin palkintoihin, joiden avulla kollegasi pysyvät motivoituneina

Nykyään yritykset pyrkivät tekemään työntekijöistään tuntemaan arvostusta. Tällä on kuitenkin vakavia taloudellisia vaikutuksia yhtiöön. Siitä huolimatta on työntekijöiden palkintoja, joita voit tarjota ilman, että sinun tarvitsee maksaa kättä ja jalkaa. Katsotaanpa muutama niistä.
Työskentele kotona päivinä
Vaikka tämä ei välttämättä ole sovellettavissa vähittäiskaupassa tai joillakin palvelualoilla, ne, jotka pystyvät siihen, voivat antaa työntekijöilleen vähintään yhden päivän viikossa työskennellä kotona viettää aikaa perheensä kanssa ja saada silti työtä.
Sisäinen pesula
Tämä on nopeasti suosittu monien yritysten keskuudessa. Voit saada työntekijät saamaan pesulapalvelut työpaikalta. Pesulajärjestelmän perustaminen ja muutaman ihmisen huolehtiminen työntekijöiden pyykistä ei maksa paljon. Se menee pitkälle saamaan heidät tuntemaan, että välität heistä.
Joogatunnit
Kerran viikossa voit saada jooga-ammattilaisen tulemaan ja viemään työntekijät läpi joitain luokkia. Tämä rentouttaa heitä ja varmistaa, että he pysyvät terveinä. Terve työntekijä on onnellinen ja tuottava työntekijä.
Yhteisön palvelupäivät
Joillakin työntekijöillä on intohimo joihinkin hyväntekeväisyyteen tai yhteisöpalveluihin, mutta he eivät koskaan saa aikaa osallistua niihin, koska he työskentelevät aina. Voit tarjota heille maksettuja päiviä, jotta heillä on aikaa osallistua näihin tapahtumiin ilman, että heidän on menetettävä palkkoja.
Vaihtopäivä
Voit järjestää paikallisen yrityksen kanssa, joka tarjoaa palvelua tai tuotetta, josta työntekijät saattavat olla kiinnostuneita, ja vaihdat sitten tavaroita tai palveluja. Tämä on halpaa sinulle molemmille ja saat tehdä työntekijöistä onnellisia.
Liukuva työaika
Niin paljon kuin rutiini voi olla hyvä joillekin työntekijöille, liian suuri osa siitä voi olla haitallista. Tarjoa joustava aikataulu työntekijöille, jotta he eivät tunne olevansa vankilassa tai takaisin koulussa.
Kun teet nämä, yrityksesi varmasti listataan parhaiden joukossa, jotka tarjoavat hyvän henkilöstöympäristön, mikä puolestaan ​​osoittaa yrityksesi voiton kasvua.