sunnuntai, 03 maaliskuun, 2024

5 Facebook-sivua, jotka liittyvät keittiön suunnitteluun ja joita sinun tulisi noudattaa

Tiesitkö, että voit saada paljon keittiön suunnitteluideoita Facebookista? Kyllä, se on muutakin kuin vain sosiaalisen verkostoitumisen sivusto! Facebookilla on lukuisia kodinsuunnitteluideoita, jotka ovat esillä joillakin sen yhteisö- ja yrityssivuilla. Jos aiot remontoida keittiösi pian, kannattaa ehkä poimia joitain ideoita seuraavilta sivuilta:
• Keittiön suunnitteluideoita – Keittiön suunnitteluideoilla on yli seitsemänsataa tuhatta seuraajaa Facebookissa. Tämä ei ole yllätys, koska sillä on todella paljon hyviä viestejä keittiön suunnittelussa. Se lähettää säännöllisesti artikkeleita, jotka tulevat samannimisestä verkkosivustosta. Feature-artikkelit keskittyvät erilaisiin aiheisiin, kuten tyylit, värit, sisustus ja paljon muuta. Tämän sivun valokuvat ja artikkelit ovat ehdottomasti jakamisen arvoisia.
• Keittiösuunnittelu – Keittiön suunnittelu on sivu, joka on kerännyt yli seitsemäntuhatta tykkäystä ja on erittäin hyödyllinen sovellus kaikille, jotka aikovat sisustaa keittiönsä. Kuten kuvauksessa sanotaan, sivun tavoitteena on tuoda uusimmat keittiösuunnittelustrendit seuraajiensa aikatauluihin. Joten jos haluat säännöllisen annoksen keittiön suunnitteluvinkkejä ja ideoita Facebook-aikajanallesi, sinun kannattaa harkita tämän sivun seuraamista. Tämä on yksi harvoista Facebook-sivuista, jotka ryhmittelevät valokuvansa albumeihin luokan mukaan.
• Moderni keittiön suunnittelu – Toinen mielenkiintoinen sivu, josta voit tutustua, on Moderni keittiön suunnittelu. No, koska viestit eivät ole todella säännöllisiä, voit yksinkertaisesti selata sitä pikemminkin kuin seurata sitä. Sivulla on useita valokuvia, jotka varmasti kiinnostavat niitä kodinomistajia, jotka maistavat moderneja keittiötyylejä. On myös valokuvia, joissa on modernit makuuhuoneet. Sivulla on yli seitsemäntuhatta tykkäystä.
• Oma keittiömuotoiluni – myös toinen hyvä sivu, jota voit seurata, on Minun keittiösuunnittelu. Se on tietyn Australiassa sijaitsevan keittiön suunnitteluyrityksen virallinen sivu. Voit siis odottaa valokuvia heidän viimeaikaisista keittiökorjausprojekteistaan. He ovat todella asiantuntijoita tekemisessään, ja siksi voit todella hakea paljon ideoita heidän projekteistaan. Sivulla on yli kuusisataa tykkäystä.
• Universal Kitchen Design – Viimeinen luettelossa näkyvä sivu olisi Universal Kitchen Design, New Yorkissa sijaitsevan yrityksen virallinen sivu. Tällä sivulla voit nähdä sekoituksen Internetistä otettuja valokuvia sekä valokuvia heidän keittiösuunnitteluprojekteistaan. Odotettavissa on useita ennen ja jälkeen kuvia. Sinun olisi yllättynyt siitä, kuinka tylsistä, näköisistä keittiöistä voidaan tehdä huoneita, joihin haluaisit viettää paljon aikaa koko päivän!
Mitä odotat? Kirjaudu Facebook-tiliisi ja etsi seuraavia sivuja! Voit varmasti valita heiltä paljon hämmästyttäviä ideoita – ideoita, jotka saatat pystyä käyttämään, kun keittiösi kunnostetaan.