sunnuntai, kesäkuu 20, 2021

5 ammattilaista, joilla on lasertulostin mustesuihkutulostimen sijaan

Oletko kyllästynyt vaihtamaan kuivuneita kasetteja mustesuihkutulostimessa? Onko tulostimessasi jatkuvasti mustetta loppumassa? Ja vietätkö omaisuuden musteeseen? Siksi sinun tulisi korvata tämä mustesuihkutulostin lasersuihkutulostimella.
• Mikään ei kuivu
Ensinnäkin lasertulostimet eivät vaadi mustetta. Lasertulostin käyttää kiinnitysyksikköä ja väriainetta musteen sijaan. Tämä tarkoittaa sitä, että mikään ei ole kuivumassa, jos lähdet lomalle eikä kukaan työskentele tulostimen kanssa. Vaikka mustesuihkutulostin vaatisi uusia patruunoita, koska koneeseen jättämäsi väriaineet kuivuivat lomasi aikana, lasertulostin olisi käynnissä aina kun tarvitset sitä.
• Halpa käyttää
Toisaalta mustesuihkutulostimet ovat erittäin halpoja hankkia, mutta myyjät tietävät jo, että ne tuottavat paljon voittoa mustemyynnistä. Toisaalta lasertulostimet saattavat vaikuttaa kalliilta ostaa, mutta ne ovat pitkällä aikavälillä paljon taloudellisempia. Tulostuskustannukset laserilla ovat jopa 90% pienemmät kuin mustesuihkutulot.
• Vedenkestävä tulostus
Vaikka muste on sitoutunut tahraamaan, jos se kastuu, lasertulostuksella paperille sulanut muovi ei. Se on täysin vedenpitävä ja tarjoaa tervetuliaisturvallisuuden painetuille asiakirjoille.
• Parempi tulostuslaatu
Tulostuslaadun ero on selvästi havaittavissa. Aina mitä tulostat lasertulostimella, on varmasti työssäsi ammattitaitoa. Olette samaa mieltä siitä, että lakimiehet ja lääkärit tuottavat erittäin hyvännäköisiä kirjeitä. Se johtuu siitä, että he tulostavat lasertulostimilla.
• Erittäin luotettava
Lasertulostimet ovat tunnettuja omistautumisestaan ​​huoltoon. Voit tulostaa kymmeniä tuhansia sivuja kuukaudessa ilman seisokkeja. Monilla ihmisillä on edelleen yli vuosikymmen sitten ostetut lasertulostimet, jotka toimivat erittäin hyvin jokapäiväisessä käytössä. Minimoi erittäin mahdollisuudet korjausten suorittamiseen lasertulostimilla. Suurin osa korjauksista on vain vähäistä kunnossapitotoimintaa, joka tuskin merkitsisi liiketoiminnan menetystä.