sunnuntai, kesäkuu 20, 2021

4 parasta vinkkiä oikean tulostimen ostamiseen

Oikean tulostimen valitseminen toimistoon voi olla hyvin hämmentävää, kun tulostimia on niin paljon: lasertulostimia, mustesuihkutulostimia ja monitoimitulostimia. Harkitse seuraavia vinkkejä tulostimen valitsemiseen tarpeidesi mukaan.

Määritä toimistollesi sopiva tulostin

Mieti, haluatko tulostaa vain mustavalkoisena ja haluatko, että se tuotetaan nopeasti. Jos näin on, lasertulostin olisi sinulle sopivampi. Ajattele muita toimintoja, kuten skanneri ja TF-kortinlukija.

Käyttöjärjestelmän näkökohdat

Tarkista, että käyttöjärjestelmääsi tukee tuotemerkki, jonka aiot ostaa. Jotkut tulostinvalmistajat eivät tue tiettyjä käyttöjärjestelmiä.

Harkitse budjettiasi

Ostamasi tulostimen tyyppi ja laatu riippuvat suuresti myös budjetin koosta. Ole realistinen kuinka paljon haluat kuluttaa ja mitä haluat tulostimessa. Esimerkiksi lasertulostimia on kallis ostaa, mutta niiden käyttö on huomattavan halpaa. Mustesuihkutulostimia on toisaalta halpa ostaa, mutta ne maksavat sinulle paljon enemmän pitkällä aikavälillä.

Mitä haluat tulostaa?

Luultavasti minun olisi pitänyt aloittaa tästä kohdasta, koska se on tärkein. Jos tarvitset tulostimen satunnaiseen käyttöön, kuten yksinkertaisten laskentataulukoiden tai verkkosivujen tulostamiseen verkosta tai satunnaisille kirjeille, edullinen laser- tai mustesuihkutulostin riittää. Valokuvatulostin olisi tarpeen, jos käsittelet esityksiä ja jos sinun on tuotettava laadukkaita valokuvia. Lasertulostin soveltuu parhaiten, jos värejä ei tarvita ja jos tuotat useita kopioita päivittäin, koska se on huomattavasti nopeampi kuin mustesuihkutulostin. Olet ehkä perustamassa yritystä, joka vaatii tulostimen, faksin, skannerin ja kopiokoneen yhdistelmän. monitoimilaite on sopivin.