sunnuntai, kesäkuu 20, 2021

3 mielenkiintoista asiaa kopiokoneista, joita et tiennyt

Kopiokone on puhelimen ja työpöydän kanssa kaikkialla läsnäoleva toimistolaite. Sellaisena et usko, että on monia asioita, joita et tiennyt kopiokoneista, ja olet todennäköisesti oikeassa. Näissä koneissa on kuitenkin vielä kaksi tai kolme mielenkiintoista asiaa, jotka yllättävät sinut. Seuraavassa on kolme yllättävää hauskaa tosiasiaa, joita et tiennyt.
Et voi kopioida rahaa uusimmille värikopiokoneille
Jos pankkitoimit toimistosi viimeisimmän kopiokoneen hankinnan kassatehtaaksi, mieti uudestaan! Nykypäivän kopiokoneissa on ominaisuuksia, jotka tunnistavat juurtuneen kuvion valuutassa. Jos yrität kopioida rahaa näillä koneilla, ne merkitsevät tuotetut kopiot hyödyttömiksi. Siksi, vaikka saatat olla onnekas hallussasi valtion harvinaisen valuutan paperia, moderni toimistokopiokoneesi ei tule olemaan rahan lyöntiväline.
Monet kopiokoneiden korjaukset ovat seurausta siitä, että ihmiset istuvat niiden päällä!
Yli viidesosa kaikista kopiokoneen vaurioista johtuu siitä, että jonkun takana on liikaa painetta lasiin. Se tuntuu aina parhaalta paikalta laittaa takapuolemme, kun otat juomia toimistossa, mutta voi olla hyvin kiusallista kutsua tukitiimille, koska istuit kopiokoneessa. Vältä kopiokonehuonetta, kun juomat saapuvat.
Niveltulehdus herätti kopiokoneiden innovaatioita
Luultavasti tiedät, että Chester Carlson suunnitteli kopioinnin 1930-luvun lopulla, mutta et todennäköisesti tiedä, että hänen tutkimuksensa kannusti krooninen niveltulehdus, jonka hän kehitti lakimiesten parissa vietettyinä vuosina käsikirjoittamalla lakiesitteitä käsin. Carlsonin kärsimä niveltulehdus tarkoitti sitä, että hänen täytyi kestää voimakasta kipua jokaisessa sanassa, jonka hän onnistui piirtämään. Tämän seurauksena hän ryhtyi keksimään kopiokoneen.